TIL FORSIDEN
                 

Som nyt medlem får du dit medlemsskab gratis, men betaler et opnoteringsgebyr på 200,- kr.

Med dette gebyr har du betalt for en plads på ventelisten - uanset om du ønsker at stå aktivt søgende til vore ledige boliger lige med det samme, eller du blot ønsker at være passiv og optjene anciennitet, indtil du får brug for at søge en bolig. Det er en fordel at være opnoteret i god tid, inden du skal søge en bolig, da det er opnoteringsdatoen der afgør, hvor på ventelisten du står.

Det koster 150,- kr. i ajourføringsgebyr én gang om året, at stå opnoteret på ventelisten. Prisen er den samme - uanset om du ønsker at være aktivt søgende eller passiv.

Ajourføringsgebyret vil første gang blive opkrævet ét år efter, du er blevet opnoteret.

Når du ønsker at være aktivt søgende, kan du blive det ved at kontakte udlejningen i ØsterBO på mail kundecenter@osterbo.dk
 eller tlf. 79 43 25 00.


Når du på et tidspunkt flytter ind i en bolig, har du brugt din opnotering på ventelisten. Det er derfor vigtigt, at du er helt sikker på, at du ønsker det lejemål du siger ja tak til, fordi det betyder, at du skal starte forfra på ventelisten, hvis du skal opnoteres igen.

Efter indflytningen skal du overveje, om du vil lade dig opnotere på ny, hvilket så vil koste et nyt opnoteringsgebyr på 200,- kr. og efterfølgende årlige ajourføringsgebyrer. Beslutning om en evt. ny opnotering på dette tidspunkt, skal du tage ud fra tanken om, hvorvidt du evt. får brug for at søge en anden bolig på et senere tidspunkt.

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 
 

 

 

 

Du kan blive opnoteret ved at kontakte Boligforeningen ØsterBO, som administrerer De Vanføres Boligselskab.

 

Skriv til kundecenter@osterbo.dk eller besøg www.osterbo.dk

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DVB - Ved /ØsterBO, Treschowsgade 4, 7100 Vejle www.osterBO.dk udlejning@osterbo.dk